Sivut

perjantai 20. toukokuuta 2016

Kht Dragonin vappukisat 30.4.


Imatralla pidettiin vapunaattona Kht Dragonin vappukisat, johon suuntasimme yhdessä Feden kanssa. Kisat olivat kokonaan estepainotteiset ja ensimmäinen luokka taidettiin aloittaa kello 12. Kokonaisuudessaan luokkia oli yhteensä neljä: ristikko, 30-40cm, 50-60cm ja 70-80cm. Osallistuin näistä jokaiseen. Stevellä kaikkiin, Ultronilla kolmeen ensimmäiseen ja Brucella kahteen ensimmäiseen. Postauksen lopussa juttua omista suorituksista. Saatiin lämppäillä ennen jokaista luokkaa hyvin.Aikaa on jo vierähtänyt tovi kisoista joten en tarkalleen muista päivän tapahtumia. Kaikki pinkoi älyttömällä vauhdilla rataa läpi ja sijoittuneet olivat paikkansa ansainneet !



Miten meni noin niinkuin omasta mielestä ? No ihan niinkuin suunnittelin. Tai no melkein. Kaikki luokat olivat tosiaan aikaluokkia ja oli aika päivän selvää etten sijoituksia tulisi saamaan. Ja no eihän niitä loppujen lopuksi tullutkaan. Siispä yritin pääasiassa ratsastaa hevosten luonteiden mukaisesti, sitä kun kisoissa saa niin harvakseltaan toteuttaa. Bruce ravaili menemään pappavauhtia, Ultron nyki sekä hyppeli vähän mistä sattuu ja Steve ryösteli että kielteli. Päästiin myös 50-60cm luokan aikana maistamaan hiekkaa Steven kanssa, ja uudestaan vielä kisojen loputtua Ultronin kanssa kun hypittiin vapaasti :D Näiden kahden kaatumisen yhteissummana reikä kädessä sekä molemmissa polvissa, verta ei kuitenkaan tullut paljoa. Eikä housut menneet rikki, jee !

Tästäpä ei nyt kovin pitkä postaus tekstin osalta tullut, johtuu osittain kirjoittamisen vaikeudesta ja siitä etten muista enää kisoista melkeinpä mitään. Halusin myös tämän kisapostauksen mahdollisimman nopeasti pois jaloista että pääsisin kirjoittelemaan tulevan viikonlopun kisoista. Alla vielä taidonnäyte siitä luokan aikana tapahtuneesta upeasta kaatumisesta.


© kht_pajupuro_

Kisojen plussat:
+ Ilmainen mehu/sima ja keksibuffetti !
+ Katsojat mahtui hyvin kentän reunoille
+ Kenttä oli rajattu suht selkeästi
+ Paikanpäälle tuotu vappufiilistä serpentiinillä ja ilmapalloilla !
+ Hauska meno ja tunnelma oli kaikenkaikkiaan mukava !

Kisojen miinukset:
- Yksitoikkoinen ja sama rata, pelkkää oikeaa laukkaa ja kiersi ympyrää
- Esteet olisi voineet olla hieman koristellummat
- Esteitä ei oltu numeroitu
- Ei kovin erikoisiaa esteitä
- Jatkuva hevostenvaihtosählinki
- Paikoittain epäselvät säännöt


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti