Sivut

tiistai 24. marraskuuta 2015

Jyväskylän Moonlit Cup 17.10.Hupshups näistä kisoista venähtänyt jo reippaasti yli kuukausi. Postauksen tekeminen ei vaan ole innostanut vaikka kuvatkin lojuneet muokattuina tässä tekstittömässä pohjassa. No mutta, nyt otin itseäni niskasta kiinni etten ihan kaikkia yksityiskohtia kisoista unohda, suurin osa nimittäin jo deletoitunut mielestäni joten siksi teksti on hieman tynkä. Kisaviikonloppuhan alkoi jo 16. päivä kun majoittauduin jälleen Joeyn tykö. Tällä kertaa en kuitenkaan yöpynyt yksin vaan asuntoa oli mukana täyttämässä Maikken, Niitti, Kiiapa ja Alisa. Tylsää ei (eikä sen puoleen hiljaistakaan) ollut missään vaiheessa, oli ihana päästä tutustumaan näihin kaikkiin vähän paremmin ♥ 

Kisa-aamu lähti teen ja voileipien voimalla käyntiin, ja ahdettiin itsemme Joeyn äitin autoon kaikkien heppojen ja paikalle vietävien tavaroiden kanssa. Tiivis tunnelma paras tunnelma. Kisapaikalla olikin jo melkein kaikki valmista ja pian aloiteltiinkin ensimmäinen luokka. Luokat eteni suht nopeasti ja hyvin ehti lepuutella jalkojaan kun osallistujia oli ihan pilvin pimein paikalla. Jubailtiin ja chillailtiin keskenämme, kuvailtiin ahkerasti kaikkien suorituksia. Pian ihmiset alkoivatkin hälvetä paikalta kun kello löi 5. Vaikkei viimeisessä ihan huvikseen pidetyssä six bar jumping luokassa ollutkaan paljoa osallistujia niin kyllä ne tytöt vaan pisti taas leuan loksahtelemaan kun pääsivät hirmuisia korkeuksia.

Mielipide kisoista on kyllä ihan 10/10 luokkaa, hyvin organisoidut kisat kauniilla palkinnoilla ja esteillä. Iso plussa megafonista, kuulutuksen kuului hyvin ja puheesta sai helposti selvää. Buffetti oli myös oikein monipuolinen ja herkullinen. Kyllä minä näihin Jyväskylän kisoihin tulen mielelläni aina uudestaan, nää tyypit osaa niin upeita kisoja järkätä. Kiitokset siis Kht Muuwi, Kht Narit sekä Vaellustalli Aphé kun sai taas kirmailla muiden samanlaisten joukossa oikein iloisin mielin !


Sitten omiin suorituksiin. Kisaheppojen virkaa tällä kertaa toimittivat Mona sekä John. Osallistuin 20 - 40cm tyyliluokkaan, 50 - 60cm aikaluokkaan, Moonlit Championshipiin (70 - 80cm, aika) sekä Improküriin. Voitte katsoa videot kaikista radoista alempaa. Tyyliluokan ratsastin Monalla ja siitä jäi todella hyvä fiilis, hypyt ja vaihdot onnistui tosi mukavasti. Pari pientä edittiä silti tekisin, ensimmäiseltä toiselle esteelle kaarrettaessa olisi pitänyt tehdä laukanvaihto vasta kunnon suoristuksen jälkeen tai esteen päällä. Trippelin ja viimeisen esteen väliin lähdin liian innokkaasti pidentämään askelta joten sekin näytti hieman hölmöltä.  Sijoitusta ei kuitenkaan tullut, pisteytys oli raakaa ja peli tiukkaa, ihan oikeille ihmisille voitot kyllä meni !

Seuraavasta aikaluokasta ei sitten puhutakaan, osallistun muutenkin näihin aikaluokkiin ihan vain hauskanpitomielessä kun ei mulla niissä ole mitään saumaa sijoittua. Tekisi mieli vain sensuroida tuo 2A+B sarja koko videolta, mitä mun jalat heiluu ihan holtittomasti omiaan. Moonlit Championshipiinkin osallistuin ihan kokeilumielessä ja tavoitteena oli vain saada puhdas rata. Noh, suunnitelmat meni plörinäksi tietenkin heti ensimmäisen luokan aikana jo koska huomasin tämäm jumalattoman tappotrippelin olemassaolon :D Päätinpä siis viimeisellä askeleella ennen hppyä vaan rymistellä läpi tuhlaamatta voimia, mutta ei sekään enää auttanut vaan minimaalinen hipaisu viimeisen esteen toiselle puomille oli liikaa ja sekin meni sitten tippumaan :D

Improküristä nappasin siispä ainoan sijoitukseni kisoista. En ollut ennen improküriä ratsastanut joten lievästi sanoen jännitti hiukan.  Lähtölistoilla luki biisit jo valmiiksi joten ehdin sen kuunnella kerran ennen mainintaa ettei biisejä tule kuunnella etukäteen. Ja luojan kiitos ehdin kuunnella sen, en nimittäin ollut kuullut koko biisistä. Ja hyihyi askeleet oli taas jotain mitä ei olisi pitänyt olla. Liian pientä ja huolimatonta sepailua, jalat ei nousseet yhtään maasta ja nilkat ei taipuneet. Sain kommenttia kauniista piruestista mutta ei tuo minun mielestä kaunista ollut nähnytkään kun jalat suurinpiirtein laahasivat hiekkaa :D Noh, hyvä että tuomarit tykkäsivät. Alemmista kuvista kiitos Kiiapa, Joey ja Alisa, ratojen kuvauksesta kiitos Maikkenille !

2 kommenttia:

  1. Oijoi kyllä täytyy vielä päästä näitten järjestäjien kisoihin, niin kivalta näytti! Edelleen ihailen sun laukkaas (ja sitä hienoa esteestä läpimenoa :D) Mutta kaiken kaikkiaan kiva postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyhpah mun laukassa mitään ihailemista :'DD Ja kiitoskiitos ! :3

      Poista