Sivut

maanantai 30. marraskuuta 2015

Joko saa laulaa joululauluja ?


Huomenna se joulukuu alkaa, mihin tää vuosi on oikein mennyt ? Ja joulukuun alkaminenhan tarkoittaa myös joulukalenterin avaamista ! Tänne blogin puolelle ilmestyy siis kuusi luukkuinen joulukalenteri (1., 5., 10., 15., 20. ja 24. päivä), joka tulee sisältämään ohjeita, videoita, asiatekstiä ja jopa arvonnan. Hihii en malta odottaa että pääsette lukemaan ja katselemaan ♥ Muutama luukku on vielä vaiheessa joten toivotaan että saisin kaikki ajoissa valmiiksi ettei tylsiä luukkuja tarvitsisi lueskella. Luukkujen välissä saattaa myös tulla normaalia blogimateriaalia mikäli multa postattavaa löytyy. 

Viime viikolla täällä kaupungissa pääosin Steven kanssa läheisellä nurmikentällä purettiin energiaa pitkillä laukkapätkillä. Viime viikonloppu sitten vierähtikin mummolassa ja pitkästä aikaa pääsi hepatkin tuulettumaan. Wade sai oman pehmustetun riimun (ostettu Kht Avenuelta) ja tutustui heppajengiin tarhailun kautta. Steven kanssa pöristeltiin menemään esteillä kaarevia teitä pähkäillen ja Waden kanssa käppäiltiin maastossa pelkällä riimulla. 

Käväisinpä myös pitkästä aikaa kangaskaupoilla. Ihan vain tilarin takia. TILARIN ? No kyllä. Tämä tyttö meni ja otti puolivalmiin tilarin valmistukseensa kun kaveri niin nätisti pyysi. Ylemmässä kuvassa olevan ruskean fleecen tosiaan ostin tätä tilari varten ja noh, kyllähän siitä vielä toisen heppasen saa *vinkvink*. Punainen fleece on varattu Steven varusteisiin ja joulujuttuja varten. Molempia tarttui mukaan 0,5 metrin palanen. Tilareiden aloitusta olen aika pitkäänkin pohtinut ja tulin siihen tulokseen että ompelen ensin muutamia myyntihevosia ja jos ne kiinnostavat ihmisiä niin voisin vaikka kerran kuussa ottaa yhden tai pari hevosta ihan tilauksesta. Nyt palaan luukkujen edistämisen pariin, nähdään huomenna !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti