Sivut

lauantai 10. lokakuuta 2015

Kisat tursuaa kohta korvista ulos

Huhheijaa nopeasti se aika liitää. Koko viime viikko oli pelkkää tehotouhua omien kisojen suhteen ja sama jatkunut tälläkin viikolla. Ratasuunnitelmat sain vihdoin valmiiksi, oli huomattavan vaikeaa kun ei pysty mitään järkevää pohjapiirrustusta piirtämään tuon haastavan maaston takia, piti siis paikan päällä tallustella ja miettiä. Menihän siinä muutama tunti esteiden paikkoja miettiessä, niin että miten saisi mahdollisimman järkevät radat joka luokkaan ilman että tarvitsisi joka luokan jälkeen kaikkien esteiden paikkoja vaihdella. Uskon kyllä että ajan kanssa noikin radat saattaa hieman muuttua mutta näillä mennään ainakin toistaiseksi.

Voittajaloimi tarvikkeetkin sain hankittua ja ruusukkeet tilattu. Pokaalit ostan sunnuntaina ECP&CRB Show Jumpingeista. Hyvin siis etenee, hyvällä fiiliksellä etiäppäin kun olen kerrankin näin ajoissa asioiden kanssa. Ei tarvitse tällä hetkellä kuin esteistä stressata, niitä pitäisi mummolaan päästä joku viikonloppu rakentamaan mutta aika ei vaan tunnu riittävän. Saisko viikkoon muutaman vapaapäivän lisää ?

Tästä klikkaamalla pääset kisojen topiciin SKH-foorumilla (vain rekisteröityneet käyttäjät)


Ylemmässä kuvassa näätte mun tän viikon ostokset. Niin mihin se säästäminen jäi ? Eurokankaasta mukaan lähti 0,5 metriä mustaa sekä tummansinistä fleeceä ja 10 cm turkoosia fleeceä. Karjalan Ompelukoneesta kävin hakemassa tekonahkaa sekä tarranauhaa, mukaan ihan vahingossa tarttui myös mustaa Bravo -lankaa. Johnin martsaan sain Eurokangas -reissun saattelemana turkoosit pehmusteet (eivät ole vielä tuossa ylemmässä kuvassa), nyt on varusteetkin ihanasti sävy sävyyn.

13.-15.10 mun olis tarkoitus palailla uudelleen Helsinkiin Vipsun tykö jossa todennäköisesti pidetään 14. päivä jonkinsortin miitti Järvenpään harrastelijoille. Tarkoitus ois myös tuona aikana loihtia mulle tuosta mustasta fleecestä uusi heppa ♥

Kova jännitys jo päällä sunnuntain kisoja varten. Tunnin päästä lähtee bussi kohti Helsinkiä, jaiks. Tänään olisi tiedossa siis Elastisen kauan odotettu keikka Hartwall Areenalla, saapa nähdä missä kunnossa mun jalat on kisoissa kun monta tuntia paikallaan hyppimistä ja seisomista takana. Varmaan kädetkään jaksa keppiä pitää ylhäällä :D Pääsin mukavasti varapaikoilta luokissa eteenpäin ja niinpä kisaan siis kolmessa luokassa: Senior Cup, Villaharjat Small Tour ja joukkuesteratsastuksessa koitetaan onneamme Joeyn, Viltsun ja Rigtanin kanssa ! Teen mitä todennäiköisimmin myös tuosta kisapäivästä my day -videon. Nyt kuitenkin viimeiset pakkaukset kutsuu, pitää vielä John saada aseteltua laukkuun jotenkin järkevästi ja varmistaa ainakin kolmeen kertaan että kaikki mitä tarvitsen todellakin on mukana.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti