Sivut

sunnuntai 18. lokakuuta 2015

ECP&CRB Show Jumping ja Golden Rosen syyskisat

Ota mukava asento siinä missä ikinä istutkaan ja valmistaudu järkyttävään kuvaryöppyyn.


Hui kun tuntuu tän postauksen aloittaminen jotenkin tosi vaivalloiselta. No yritetään kuitenkin. Sunnuntaina 11.10 koitti se kauan odotettu päivä nimittäin Kht Eclipsen ja Kht Caribian yhteiskisat. Edelliset heidän järjestämänsä kisat olivat nostattaneet paljon huomiota suurella panostuksellaan josta ei tälläkään kerralla luistettu. Esteet oli mitä upeimpia ja radat oli tosi hyvin suunniteltu. Kirmat alkoi vähän jälkeen 11 (VR kusi homman taas pahasti mutta päästiin Viltsun kanssa silti paikan päälle, eikä edes hirveän myöhässä). Luokat edettiin matalimmasta korkeimpaan ja monia kaatumisia sateli pohjan ja hurjien vauhtien sekä nopeiden kääntymisten myötä jopa senioriluokassa. Ihmisiä oli kuin sieniä sateella ja sää mitä mainioin vaikkakin sormet olivat kohmeessa kylmyyden takia koko ajan.

Mukaan ei tosiaan tarttunut muita ruusukkeita kuin clear round -ruusuke siitä sennuluokasta. No on sekin silti jotain :D Radoista sen verran että sennuluokka tuntui menevän hirmu nopeasti juosten (tulin seitsemänneksi 20 muusta kisaajasta, joista 7 oli hylätty), Villaharjat Small Tour meni suht hyvin fiilikseltään, tulokseltaan ei niinkään. Joukkue-esteratsastus meni sitten aivan penkin alle. Pääsin radan melkein puhtaana lukuunottamatta viimeistä kapeaa 80cm loivaan ylämäkeen hypättävää pystyä jonka moni muukin meni tiputtamaan. Yli olisin todennäköisesti mennyt mutta leveän hyppytyylin kanssa keppi (ehkä peppu paremminkin hehe) otti sitten kiinni. Unohtelin myös rataa vähän väliä. Videon tästä radasta voitte nähdä kuvien jälkeen tämän kisaosion lopussa, Maikkenille suurimmat kiitokset kuvauksesta.

Näistä kisoista myöhemmin tulossa my day -video jahka ehdin sen editoimaan ! ^.^
Mulleppa oli harvinaista herkkua kun osui kisat peräkkäisille päiville. Samaan aikaan nautin siitä että oli menoa mutta jalat eivät olleet ihan yhteistyössä ja se näkyi varsinkin kouluratojen laiskuudessa. Jalat eivät sitten millään meinaa nousta sieltä nurmesta. 

Feden kanssa suunnattiin siis aloittelemaan syysloma paikallisiin kisoihin. Pave eli Kht Golden Rose oli järkännyt kyllä oikein mukavat kisat, esteetkin oli koristeltu eikä jätetty ammottamaan tylsyyttään tyhjiksi. Maastorata oli haastava (vesieste oli ♥, vaikka jalat jäätyikin) ja pahviruusukkeistakin oli saatu nättejä toisinkuin yleensä. Tuona päivänä kuvaus ei oikein ottanut onnistuakseen ja sainkin vain kourallisen verran onnistuneita kuvia.

Avasin Monan kisakauden hieman myöhässä mutta ei se meidän menoa ainakaan haitannut, yksi ruusuke napattiin kür -luokasta mukaan ! Toisen bass dropin piaffe sekä passage oli hirveän holtittomia ja hätäisiä, toinen laukannosto tuli myös liian aikaisin ja puolipiruetit oli aivan järkyttävän laiskoja. Muuten radasta jäi kyllä ihan hyvä fiilis. Ensi kisoihin sitten parannellaan nämä ongelmat !

Esteiden tyyliluokka meni plörinäksi kun heti ensimmäisen esteen jälkeen käännyin väärään suuntaan ja tein upean kiemuran kakkosesteelle. Seuraavaan korkeampaan luokkaan menin Johnilla ja ajattelin että nyt kerrankin voisi kokeilla vähän tahallaan pelleilemistä. Lainasin Pavelta jopa raipan menoon mukaan. No enhän minä sitten enempää kuin yhden vaivaisen kiellon ja pienen pukin poikasen sinne tunkenut, viimesen esteen "kielto" johtui puhtaasti siitä etten saanut tiukassa käännöksessä tarpeeksi vauhtia ja halusin viimeisestä esteestä kuitenkin puhtaasti yli. 

Ihmettelin eniten tuota helppo ceen ykkössijaa, ainakin mitä videolta katsoi niin hyihyi kun oli rumaa menoa, tosi hätiköityjä askelia ja ihan pelkkää sipsutusta kun oli mun askelille hieman liian pieni kenttä.

(jotenkin tosi rakeisia nämä kuvat, toivottavasti ei jatkuisi myös tulevissa postauksissa)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti