Sivut

keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Pakkastreeniä

Caritan eilisiltaisen yllytyksen ansiosta piti mennä tuuppailemaan koulua Stevellä. Ja kyllähän tuo sääkin suosi. Kunpa vaan olisi lähtenyt aikaisemmin niin olisi aurinkoakin riittänyt, nyt ratsasteltiin romanttisesti auringonlaskussa, hehe. Kulmakarvat oli lopettaessani mukavan huurteen alla, posket ja reidet aivan jäässä. No mutta kyllä tuli taas hikoiltuakin, takin alla kun oli varsin lämpimät oltavat. Treenailtiin pohkeenväistöä ravissa ja laukassa, sekä sarjalaukanvaihtoja. Nopeasti tuo poika kyllä oppii, menee jo viisi vaihtoa peräkkäin lähes vaivatta ! Steve toimi koko ajan ihan superisti, mitä nyt treenien loppuverkoissa piti vähän heittää sitä peräsintä ettei pahan pojan maine katoaisi :D Alta löytyy koostevideo ja muutama kuvanen !


5 kommenttia:

 1. Olipas kivsu postaus, mua ei kyllä näillä pakkasilla sais treenaamaan! Alkuviikosta olin ulkona 15min jonka jälkeen varpaat huus hoosiannaa puolisen tuntia, en oo vaan luotu talveen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no ei tuolla kyllä tarkene tuntia pitempään haahuilla ilman kunnon toppavaatteita :D Hanskat kun piti välillä ottaa pois niin ihan hyvin alta minuutin oli sormenpäät jo kohmeessa !

   Poista
 2. Näh mitää kehitystä nää

  VastaaPoista
 3. Moikka, mulla olis sulle Liebster Award -palkinto/haaste täällä:
  http://renhetsevents.blogspot.fi/2016/02/liebster-award.html

  VastaaPoista