Sivut

maanantai 28. syyskuuta 2015

Syksy tulla tallustaa ja tulevaisuudesta


Voisihan sitä jo kyllä sanoa että se syksy on tullut, mutta pitäytykäämme vielä tässä kesän ja syksyn välimuodossa kun ei ruohokaan ole muuttunut ruskeaksi ja kaikki lehdet pudonneet puista. Kuvituskuvina postauksessa syksyiseltä maastokuvailureissulta räpsittyjä otoksia Johnin kanssa.

Mitäs tulevaan syksyyn sitten kuuluukaan ? Kisaamista, kisaamista ja vielä vähän kisaamista ! En kyllä todellakaan valita kun niin paljon kisoja vihdoin ihan lähialueellakin, harvassa oli Lappeenrannan kisat silloin pari vuotta sitten. Tässäpä siis kisakalenteria:

11.10 ECP&CRB Show Jumping, Vantaa | John
12.10 Golden Rosen kisat, Lappeenranta | John, Mona
17.10 Moonlit Cup, Jyväskylä | John, Mona
25.10 Kuusikujan kisat, Joutseno
1.11 Sumusuon Halloween-kisat, Lappeenranta

Viidet kisat kuukauden sisään, ei paha ei paha. Näistä varmoja tällä hetkellä on vaan ECP&CRB, Golden Rosen kisat sekä Moonlit Cup. Loput lähialueen kisat riippuvat täysin siitä tulenko saamaan kyytejä niihin. Toivotaan parasta, mulla on nimittäin sellanen kisakuume päällä että huhheijaa ! 

Huomenna pari Lappeenrantalaista harrastajaa saattaapi tulla piipahtamaan mun ratsastusseurana kun heitä niin kauniisti rukoilin kysyin, saisin vähän sitä kaivattua liikuntaa ja treenausta. Pyöritään varmaan epämääräisesti nurmikentällä ja maastossa, saapi nähdä mitä tulee jos he tänne jaksavat pyörällä polkaista ^.^2 kommenttia:

 1. Jee, oon kyllä niin innoissani noista ecp crb showjumpingeista! Nähdään mekin vihdoin ja viimein ^^ Moonlit cup houkkutelisi myös, julkisten maksut taas eivät...
  / sitä vielä, että ihania nuo maastokuvat, john on ihnutus ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo samoin, niin upeesti Essi ja Sohvi noita kisojansa järkkää ! Ja niinpä, vihdoin päästään näkemään iha face to face :D Mua avittaa onneks ihanaisen Kelan tuet niin pääsen kerrankin ilman kummempia mutkia matkustelemaan busseilla kunhan tarpeeks ajoissa liput varaan. Hihi kiitos, John on aika ihnu ^.^ ♥

   Poista