Sivut

torstai 12. marraskuuta 2015

Ompelua ja uusi asukas

Pienen pieni postaustauko ei menoa haittaa. Vaikka mitä on tapahtunut ja olen jopa saanut pitkään suunnitelmissa olleen hepan lähes valmiiksi ! Minä.. ompelemassa hevosta ? Huhhuh ja lehmät lentää. Niin siinä vaan pääsi käymään että varastossa ollut kangas houkutteli liikaa ja päästin surkeat kaavanpiirtokykyni valloilleen (ystävien avustuksella, ilman sitä ei olisi selvitty). Vielä en paljasta hevosesta enempää tietoja tai parempaa kuvaa, siltä puuttuu vielä merkki päästä jonka jälkeen se on valmis. Rodun pystytte varmaan arvaamaan kuvien perusteella ^.^


Tallin on myös jälleen saanut uuden asukkaan, hannoverori Waden ! Tälläinen ihanuus tupsahti siis Joeyn kätösistä minulle ♥ Vaikka olenkin vain yhden kerran ehtinyt orilla kunnolla ratsastamaan niin olen kyllä ihan in love, hyvä tuntuma suuhun ja kaula auttaa kummasti pyöreän laukan ja tahdikkaan kootun ravin saamisessa. Sunnuntaina olis tarkoitus käydä Kht Kultakavionponitallin kisoissa muutamassa luokassa kokeilemassa hänen sekä Johnin että Steven kanssa, mukaan lähtee myös tuo mysteeriheppanen mikäli sen saan valmiiksi ennen sunnuntaita.


Ylempänä olevat kuvat ovat Kht Sumusuon halloween-kisoista jossa viiletettiin menemään Johnin ja Steven kanssa, muutamat sijoitukset kouluradoilta sekä näyttelyistä napattiin mukaamme. Yritän ensi postaukseksi tunkea jo kuukauden takaiset Jyväskylän kisat, niiden kirjoittaminen on jostian syystä vain tuntunut niin ylitsepääsemättömän vaikealta. Uusi bannerikin pitäisi väsätä, tuo nykyinen kun on hiukan tylsähkö.4 kommenttia:

 1. Tykkään Wadesta ihan liikaa! Joey kyllä osaa tehdä näitä kivoja ratsastettavia, munkin Crysin kaula auttaa tosi paljon etenkin laukassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasinpa muuten että Wadella ja Crysillä on täysin sama suku! :D

   Poista
  2. Hihii veljeksiä ^.^ Kunniaa Joeylle kun niin kivoja heppasia osaa ommella ♥

   Poista
  3. Eikun hupshups, sisaruksiahan ne on :DD

   Poista